Literatūras ceļvedis

2021. – jau ceturto savas pastāvēšanas gadu – LNB seriālizdevums "Literatūras ceļvedis" noslēdz, piedāvājot saviem lasītājiem ieskatu izdevumam raksturīgā Latvijas izdevēju pēdējā laika grāmatu jaunumu izlasē. LU mācībspēki un studenti jau tradicionāli mūs iepazīstina ar jaunumiem latviešu oriģinālprozā, savukārt LNB speciālisti un mūsu sadarbības partneri sniedz ieskatu daudzveidīgā nozaru literatūras piedāvājumā.

 

Paldies visiem iesaistītajiem kolēģiem par radošu sadarbību izdevuma satura veidošanā gada garumā - jo īpaši, kolēģiem no Latvijas reģionu bibliotēkām un visiem pārējiem jaunpienākušajiem (2021. gadā tādi bijuši teju 20 mūsu kolēģi no dažādām bibliotēkām un citām institūcijām!) un jau pastāvīgajiem grāmatu ieteikumu veidotājiem.

 

Sirsnīgs paldies arī izdevuma lasītājiem!

 

Mūsdienu franču rakstnieks, eseju autors un literatūras kritiķis Viljams Markss savā jaunākajā grāmatā piedāvā palūkoties uz bibliotēkām un to intelektuālo saturu jaunā, netradicionālā skatījumā - kā uz piekto dimensiju, turklāt velkot paralēles ar zvaigznēm. 

 

 

Izdevums pieejams šeit!

Informāciju sagatavoja:

Anda Saldovere

projektu koordinatore

Bibliotēku attīstības centrs

Latvijas Nacionālā bibliotēka

e-pasts: anda.saldovere@lnb.lv

03.01.2022 08:52 (komentāri: 0)

Iet atpakaļ